E enesz5 Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar toplam ekran kartı belleği 4 GB gösteriyor ama VRAM 2 GB. VRAM 4 GB yapılabilir mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (124).png 25,1 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2023
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 13 Temmuz 2023 #2 enesz5 dedi: Arkadaşlar toplam ekran kartı belleği 4 GB gösteriyor ama VRAM 2 GB. VRAM 4 GB yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. Genişletmek için tıkla... A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. Genişletmek için tıkla... O paylaşılan denilen bilgisayar RAM'inin bir kısmını sanal olarak kullanır benim 8 GB ekran kartım 16 GB olarak sanal bellek gözüküyor bazı oyunlarda.
enesz5 dedi: Arkadaşlar toplam ekran kartı belleği 4 GB gösteriyor ama VRAM 2 GB. VRAM 4 GB yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. Genişletmek için tıkla... A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. Genişletmek için tıkla... O paylaşılan denilen bilgisayar RAM'inin bir kısmını sanal olarak kullanır benim 8 GB ekran kartım 16 GB olarak sanal bellek gözüküyor bazı oyunlarda.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Dahili olan mevcut RAM'den alır. Harici olanda ise üzerinde VRAM bulunur. Maalesef bu artmaz. Mevcut RAM'in yarısı video belleği olarak gözükür.
Dahili olan mevcut RAM'den alır. Harici olanda ise üzerinde VRAM bulunur. Maalesef bu artmaz. Mevcut RAM'in yarısı video belleği olarak gözükür.
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 13 Temmuz 2023 #4 SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. O paylaşılan denilen bilgisayar RAM'inin bir kısmını sanal olarak kullanır benim 8 GB ekran kartım 16 GB olarak sanal bellek gözüküyor bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Ama bu bir performans katmaz sisteme sadece stabil çalışması için kullanır. Yüksek grafik gücü gerektiren oyunlarda.
SadeceEmre dedi: Hayır APU yani işlemciden alınan belleğin miktarı yükseltilemez. Max 2 GB olur. A pardon APU değil kartmış o. Ama evet ekran kartının belleği de yükseltilemez. O paylaşılan denilen bilgisayar RAM'inin bir kısmını sanal olarak kullanır benim 8 GB ekran kartım 16 GB olarak sanal bellek gözüküyor bazı oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Ama bu bir performans katmaz sisteme sadece stabil çalışması için kullanır. Yüksek grafik gücü gerektiren oyunlarda.