Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 20 Mayıs 2020 #1 Aygıt yöneticisinde gözüken ekran kartım Windows'un ayarlarında gözükmüyor ilginç bir şekilde. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Aygıt yöneticisinde gözüken ekran kartım Windows'un ayarlarında gözükmüyor ilginç bir şekilde. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ehiyyy Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 152 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #2 Gözüküyor.
Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 20 Mayıs 2020 #3 Aşağıdaki sayfada R5 M330 olarak gözükmüyor ve oyuna girince de onu kullanmıyor AMD'nin programı üzerinden GPU2 kullanımı %0. Güç ayarlarından performansı en üst seviyeye getirdim AMD profilinden de aynısını yaptım ancak olmuyor.
Aşağıdaki sayfada R5 M330 olarak gözükmüyor ve oyuna girince de onu kullanmıyor AMD'nin programı üzerinden GPU2 kullanımı %0. Güç ayarlarından performansı en üst seviyeye getirdim AMD profilinden de aynısını yaptım ancak olmuyor.