Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #1 Sinerjiden şöyle bir sistem topladım. Sizce bu sistem iyi mi? Yoksa aynı fiyata ikinci el Xbox One X mi almalıyım? Ne dersiniz?
Sinerjiden şöyle bir sistem topladım. Sizce bu sistem iyi mi? Yoksa aynı fiyata ikinci el Xbox One X mi almalıyım? Ne dersiniz?
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 22 Aralık 2020 #2 One X daha iyi performans verir
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Aralık 2020 #3 One X derim lakin çok uzun ömürlü olmasa da sınırların açılmasını bekleyip XSS'e de bakabilirsiniz.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 22 Aralık 2020 #4 Attığınız sistemde dahili ekran kartı var. Tam bütçenizi belirtirseniz sistem önerisi yapabiliriz. Konsola karar verdiyseniz XBOX SS bekleyin derim.
Attığınız sistemde dahili ekran kartı var. Tam bütçenizi belirtirseniz sistem önerisi yapabiliriz. Konsola karar verdiyseniz XBOX SS bekleyin derim.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 22 Aralık 2020 #5 WaIter White dedi: One X derim lakin çok uzun ömürlü olmasa da sınırların açılmasını bekleyip Xss'e de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gürcistan'dan umudumu kestim. 20 km uzağımda ama gidemiyorum açmadıkları için. AkınC dedi: Attığınız sistemde dahili ekran kartı var. Tam bütçenizi belirtirseniz sistem önerisi yapabiliriz. Konsola karar verdiyseniz Xbox SS bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Gürcistan, sınırları açsa series s alacağım ama uzun bir süre açacakları yok gibi.
WaIter White dedi: One X derim lakin çok uzun ömürlü olmasa da sınırların açılmasını bekleyip Xss'e de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Gürcistan'dan umudumu kestim. 20 km uzağımda ama gidemiyorum açmadıkları için. AkınC dedi: Attığınız sistemde dahili ekran kartı var. Tam bütçenizi belirtirseniz sistem önerisi yapabiliriz. Konsola karar verdiyseniz Xbox SS bekleyin derim. Genişletmek için tıkla... Gürcistan, sınırları açsa series s alacağım ama uzun bir süre açacakları yok gibi.