murat ali Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 46 Yer darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Anakartın orijinal sitesine girdiğimde destekli diyor ama bir sorayım dedim. B450M S2H V2 anakart, Ryzen 5 Pro 4650G ile uyumlu mu? (APU için) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
Anakartın orijinal sitesine girdiğimde destekli diyor ama bir sorayım dedim. B450M S2H V2 anakart, Ryzen 5 Pro 4650G ile uyumlu mu? (APU için)
murat ali Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 46 Yer darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 TheThug dedi: Uyumlu mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu sadece almadan önce BIOS sürümünü güncelleştir sonra uğraşma benim gibi ben şu an kullanıyorum gayette iyi çalışıyor.
TheThug dedi: Uyumlu mu arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Evet uyumlu sadece almadan önce BIOS sürümünü güncelleştir sonra uğraşma benim gibi ben şu an kullanıyorum gayette iyi çalışıyor.
T TheThug Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 241 15 Nisan 2021 #4 murat ali dedi: Evet uyumlu sadece almadan önce BIOS sürümünü güncelleştir sonra uğraşma benim gibi ben şu an kullanıyorum gayette iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl guncellestirecegiz sen nasıl yaptın?
murat ali dedi: Evet uyumlu sadece almadan önce BIOS sürümünü güncelleştir sonra uğraşma benim gibi ben şu an kullanıyorum gayette iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl guncellestirecegiz sen nasıl yaptın?
murat ali Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 46 Yer darıca Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 TheThug dedi: Hocam nasıl guncellestirecegiz sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Almadan önce satıcıya güncellemesini söyle anakartı yada eski biosa uygun olan işlemciye sahip Birisini bul ve ona güncellettir ben öyle yaptım.
TheThug dedi: Hocam nasıl guncellestirecegiz sen nasıl yaptın? Genişletmek için tıkla... Almadan önce satıcıya güncellemesini söyle anakartı yada eski biosa uygun olan işlemciye sahip Birisini bul ve ona güncellettir ben öyle yaptım.