R5 Pro 4650G - GTX 1660 sistem doğru performansı veriyor mu?

shadowsw

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
GTX 1660 SUPER
Anakart
ASUS Prime B450M K-II
İşlemci
AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Arkadaşlar öncelikle merhaba! Sistem özelliklerimi belirttim ve korkularım var. Bu sistemi İtopya'dan hazır olarak aldım. Haziran ayının ilk 2 haftasında almıştım sanırım. Acaba aldığım sistem parçalara göre doğru özellikleri veriyor mu? İtopya'nın çok fiyaskosu varmış sanırım. Bozuk parçaları hazır sistemlerde satıyorlarmış. Şimdi sizlere birkaç oyunda aldığım değerleri göstereceğim.

Minecraft'ta 45-144 FPS alıyorum çoğunlukla 45-60FPS alıyorum.
Valorant'ta 150-200 arası alıyorum.
Far Cry 6'da 55-60FPS arası oluyor.

Sizce bunlar normal mi yoksa bir tuhaflık var mı? Varsa hemen iade edeceğim ya da değiştireceğim. Ha bir de hani böyle istediğimiz parçaları yazıp onların oyunlarda kaç FPS verdiğini bilmemizi sağlayan bir site var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam NVIDIA Denetim Masası'ndan hangi ekran kartı kullanılıyor bakar mısınız? Eğer dahili ekran kartı kullanılıyorsa normal fakat GTX 1660 kullanılıyorsa değil. Bir de hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz Valorant'ı? Hangi ayarlarda?

Hocam 4650g + 16gb 2666mhz ram ekran kartsız valorantta 170 fps alıyorum ben normal değil demek istiyorum

Siz dahiliyi kullanıyorsunuz büyük ihtimal.
Arkadaşlar bu laptop değil monitörü ekran kartına taktığınız sürece görüntü ondan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…