R5 Pro 4650G sistem alınır mı?

Tabi hocam takabilirsiniz.Daha hızlı olur yer sizin için uygunsa.
Hocam sizin bana topladığınız sistemde 500 gb hdd var ben onu 500 gb ssd olarak değiştirsem hdd olmadan kullanabilir miyim? Ve 500 gb derken depolama dimi

Hocam sizin bana topladığınız sistemde 500 GB HDD var ben onu 500 GB SSD olarak değiştirsem HDD olmadan kullanabilir miyim? Ve 500 GB derken depolama değil mi?

Evet hocam fakat şöyle söyleyeyim hard disk düşük hızda çalışır mesela açılış hızı düşük olur fakat SSD'nin hızı daha hızlıdır. Bütçeniz var ise SSD'yi öneririm.

Evet hocam fakat şöyle söyleyeyim hard disk düşük hızda çalışır mesela açılış hızı düşük olur fakat SSD'nin hızı daha hızlıdır. Bütçeniz var ise SSD'yi öneririm.
500tl 500gb ssd önerirmisiniz?

Kafam karıştı hocam 500 liraya 500GB SSD yok zaten o kadar ucuz fiyata olmaz. Yani hard disk almak zorundasınız hocam.

Hocam başka ayrı bir parçaya ihtiyaç yok değil mi? Sonradan sıkıntı çıkmasın. Bu arada hocam siz pcyi hallettinizmi en son monitör alıcaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…