R5 Pro 4650G sistem alınır mı?

Hocam bana topladiginiz sistemi sizde kullaniyorsunuz değil mi? Kullanıyorsanız oyunlarda fps kaç?
Evet hocam bende kullanıyorum.Valorant 170-190-200 arası.CS 175-180-200 arası yarın video atarım isterseniz.
Hocam bana topladiginiz sistemi sizde kullaniyorsunuz değil mi? Kullanıyorsanız oyunlarda fps kaç?
Benim topladığımın bire bir aynısı sadece HDD değişik HDD ile sorun olmaz.Fakat benim HDD olsun diyorsanız Seagate Barracuda 500GB alabilirsiniz.Forumda önermiyorlarmış fakat ben sorun yaşamadım.

Olur tabii hocam yollayabilirsiniz Fortnite GTA V gibi oyunlar ile birlikte FPS testi yollarsanız güzel olur.
Hocam size anakart güncel olarak mı geldi?

Son düzenleme:
Hocam öncelikle şöyle söyleyeyim bazılarını mağazadan bazılarını internetten aldım. Kasa toplamını 5900-5950TL'ye aldım.

Tam benim şansıma dolar yükseliyor hocam ben belki 6300 gibi bir fiyata alabilirim

Hocam ben 19 inç monitor alıcağım sizce iyi midir? Ve hocam sonradan hangi ekran kartını takmalıyım 1050ti uygunmudur
Evet hocam bende 1050ti takmayı düşünüyordum.Hayır hocam monitör iyi değil bence.Ben bütçeyi biraz zorladım 144hz aldım.Eğer bütçenizi söylerseniz monitör öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…