st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 18 Haziran 2021 #11 DarK_S4ys dedi: Ben çok anlamıyorum anakartlardan.Ne farkı var ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük olması açısından a serisi çok tercih edilmiyor. Bknz. Yardım - A520 VS B550 / Anakart
DarK_S4ys dedi: Ben çok anlamıyorum anakartlardan.Ne farkı var ki? Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük olması açısından a serisi çok tercih edilmiyor. Bknz. Yardım - A520 VS B550 / Anakart
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 18 Haziran 2021 #13 DarK_S4ys dedi: RAM olarak ne seçeyim? Eki Görüntüle 1073082 Genişletmek için tıkla... Hocam bence Crucial Ballistix iyi. Tabii ciddi anlamda bütçe arttırılabilecekse 3600MHz CL16 daha iyi olur.
DarK_S4ys dedi: RAM olarak ne seçeyim? Eki Görüntüle 1073082 Genişletmek için tıkla... Hocam bence Crucial Ballistix iyi. Tabii ciddi anlamda bütçe arttırılabilecekse 3600MHz CL16 daha iyi olur.
DarK_S4ys Centipat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 18 18 Haziran 2021 #14 Ben Crucial Ballistix'le kalayım o zaman. Yönlendirdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede inşallah alacağım. Rivadex dedi: 4650G'li sistemin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
Ben Crucial Ballistix'le kalayım o zaman. Yönlendirdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede inşallah alacağım. Rivadex dedi: 4650G'li sistemin linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 52 18 Haziran 2021 #15 DarK_S4ys dedi: Ben Crucial Ballistix'le kalayım o zaman. Yönlendirdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede inşallah alacağım. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
DarK_S4ys dedi: Ben Crucial Ballistix'le kalayım o zaman. Yönlendirdiğiniz için teşekkürler, en kısa sürede inşallah alacağım. Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #16 DarK_S4ys dedi: Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 4650G stokta yok maalesef. Alamazsınız yani.
DarK_S4ys dedi: Pollux APU PRO - Game Garaj Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 4650G stokta yok maalesef. Alamazsınız yani.