R5 R5500H ile 200FPS veren CS birden 30 FPS'ye düşüyor

Namet

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Valorant ve CS2 oynarken ilk maçlarda sıkıntı yok fakat 2. maçtan falan sonra Birdenbire FPS 200'lerden 20-30'lara düşüyor. Bir süre Sonra tekrar yükseliyor, birkaç dakika sonra tekrar düşüyor. Bunun nedeni nedir acaba? HP Laptop kullanıyorum. RTX 3050 ekran kartım Ryzen 5500H işlemci var. İşlemci sıcaklığı da 80 derece falan oluyor. Son birkaç aydır böyle daha öncesinde yoktu.

Merhaba arkadaşlar, Valorant ve CS2 oynarken ilk maçlarda sıkıntı yok fakat 2. maçtan falan sonra Birdenbire FPS 200'lerden 20-30'lara düşüyor. Bir süre Sonra tekrar yükseliyor, birkaç dakika sonra tekrar düşüyor. Bunun nedeni nedir acaba? HP Laptop kullanıyorum. RTX 3050 ekran kartım Ryzen 5500H işlemci var. İşlemci sıcaklığı da 80 derece falan oluyor. Son birkaç aydır böyle daha öncesinde yoktu.
Termal macunlarınızı yenileyin ve detaylı bir şekilde bilgisayarınızı temizleyin.

Ve hâla devam ediyorsa format atın.

Bilgisayar iç temizliği yapın termal macun yenilemesi yapın. Sorun devam ederse sürücüleri güncelleyin. Güncel ise bir önceki sürücüyü yükleyin.

Kurduğun sistem tam bir CS2 canavarı 30 FPS'de oynatması imkansız. Tekrar kontrol eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı