Ege Önder Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #11 önerdiğin sistemde işlemci iş görür mü ?
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 6 Aralık 2020 #12 Tarkov5 dedi: Ventus ekran kartları biraz fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum, zaten 16XX serisi fazla ısınmıyor, yüksek tdp değerine sahip kartlarda dediğin doğru olabilir ama 16XX serisi için değil.
Tarkov5 dedi: Ventus ekran kartları biraz fazla ısınıyor. Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum, zaten 16XX serisi fazla ısınmıyor, yüksek tdp değerine sahip kartlarda dediğin doğru olabilir ama 16XX serisi için değil.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.839 Makaleler 3 Çözümler 34 6 Aralık 2020 #13 Ege Önder dedi: Önerdiğin sistemde işlemci iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek performansı çok tatmin etmeyecektir. İşlemci ağırlıklı oyunlarda ufak darboğazlar yaşanabilir, ihtimal. Hem çoklu çekirdek performansı için hem de oyun için önerim 10400F ama bütçenizi zorlayacaksa 10100F kötü bir seçenek değil.
Ege Önder dedi: Önerdiğin sistemde işlemci iş görür mü? Genişletmek için tıkla... Çoklu çekirdek performansı çok tatmin etmeyecektir. İşlemci ağırlıklı oyunlarda ufak darboğazlar yaşanabilir, ihtimal. Hem çoklu çekirdek performansı için hem de oyun için önerim 10400F ama bütçenizi zorlayacaksa 10100F kötü bir seçenek değil.