flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 3 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün Anker R50i aldım fakat uygulamada EQ ayarlarını değiştirmek istediğimde hiçbir fark olmuyor seste. Sizce bunun nedeni nedir?
Merhaba arkadaşlar bugün Anker R50i aldım fakat uygulamada EQ ayarlarını değiştirmek istediğimde hiçbir fark olmuyor seste. Sizce bunun nedeni nedir?
M mekaniktazi Yoctopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Bende de aynı durum mevcut, bir çözüm bulamadım.
D Dolomedes Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 mekaniktazi dedi: Bende de aynı durum mevcut, bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... flytx dedi: Merhaba arkadaşlar bugün Anker R50i aldım fakat uygulamada EQ ayarlarını değiştirmek istediğimde hiçbir fark olmuyor seste. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
mekaniktazi dedi: Bende de aynı durum mevcut, bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... flytx dedi: Merhaba arkadaşlar bugün Anker R50i aldım fakat uygulamada EQ ayarlarını değiştirmek istediğimde hiçbir fark olmuyor seste. Sizce bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.