R50i kutusu şarj olmuyor

efos

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. Kulaklığı şarja takıyorum her iki kulaklığın şarjını da fullüyor. Fakat kutunun şarjı hiç dolmuyor büyük ihtimalle. Şarjı sıfır olan kulaklığı takıyorum kutuyu saatlerce şarjda bırakmış olmama rağmen hiçbir şekilde şarjı yükselmiyor. Sadece iki kulaklığın bataryasını dolduruyor. 1.5 yıldır kullanıyorum, garanti çözer değil mi bu durumu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Kulaklığı şarja takıyorum her iki kulaklığın şarjını da fullüyor. Fakat kutunun şarjı hiç dolmuyor büyük ihtimalle. Şarjı sıfır olan kulaklığı takıyorum kutuyu saatlerce şarjda bırakmış olmama rağmen hiçbir şekilde şarjı yükselmiyor. Sadece iki kulaklığın bataryasını dolduruyor. 1.5 yıldır kullanıyorum, garanti çözer değil mi bu durumu?
Garantisi devam ediyorsa çözmek zorunda. Sonuçta hasar ile kolay oluşabilecek bir şey değil.

Yere düşürdüm çok kez. Kullanıcı hatası demezler umarım.
Kutu içerisindeki bataryada görülebilen bir hasar varsa büyük ihtimalle ücret talep ederler veya müşteri memnuniyeti için ücretsiz yaparlar.

İyi Sosyaller. Kulaklığı şarja takıyorum her iki kulaklığın şarjını da fullüyor. Fakat kutunun şarjı hiç dolmuyor büyük ihtimalle. Şarjı sıfır olan kulaklığı takıyorum kutuyu saatlerce şarjda bırakmış olmama rağmen hiçbir şekilde şarjı yükselmiyor. Sadece iki kulaklığın bataryasını dolduruyor. 1.5 yıldır kullanıyorum, garanti çözer değil mi bu durumu?

Selam hocam kulaklıktan memmun musun? Bende 1000 TL civari kablosuz kulaklık ariyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı