ChinitoGR Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 198 Yer Türkiye Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 Anakartıma işlemci taktıracağım, sizce nasıl bir işlemci takırmalıyım? Veya işlemci yükseltme imkanı sunuyor mu, hangi işlemcileri takabilirim? Bu arada anakartın sitesini bulamadım linkini atarsanız sevinirim. Bu da işlemcimin CPU-Z'deki hali.
Anakartıma işlemci taktıracağım, sizce nasıl bir işlemci takırmalıyım? Veya işlemci yükseltme imkanı sunuyor mu, hangi işlemcileri takabilirim? Bu arada anakartın sitesini bulamadım linkini atarsanız sevinirim. Bu da işlemcimin CPU-Z'deki hali.
elvedasosyal Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 476 3 Nisan 2021 #2 İşlemci değiştirmenize değmez.
ChinitoGR Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 198 Yer Türkiye Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #3 elvedasosyal dedi: İşlemci değiştirmenize değmez. Genişletmek için tıkla... Benim laptopumda intel core 2 duo tam etki veremiyo yani diğer laptoplardan daha az performans veriyo hatta samsungun kendiside belirtti
elvedasosyal dedi: İşlemci değiştirmenize değmez. Genişletmek için tıkla... Benim laptopumda intel core 2 duo tam etki veremiyo yani diğer laptoplardan daha az performans veriyo hatta samsungun kendiside belirtti