R52600 ve RX570 ısınma sorunu

dispoLL

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistem sıcaklıklarımdan dolayı mı bilmiyorum ama aniden FPS düşmesi yiyorum sadece PUBG oynayan biriyim. Soğutma için kule tipi soğutucu önerir misiniz ihtiyacım var mı sizce yardım edebilirseniz sevinirim. Kasam Phanteks P300 önü kapalı olduğu için de ısınıyor olabilir ve middle bir kasa içi dar biraz. Fan olarak önde 2,1 eksoz üsttede 1 fan var. Ara sıra hemen soğusun diye ön kapağını çıkarıyorum bu bir sorun teşkil eder mi 1 saat açık dursa toz vs açısından?

Termal macun olarak ilk montajda CoolerMaster MasterGel Pro Termal Macun kullandım. Sistem daha yeni 1.5 ay ancak olmuştur.

Sistem özelliklerim:

Şu an arkada 2-3 saatlik oynamadan sonra sistem sıcaklıklarımı aşağıya bırakıyorum. Bana bu değerler biraz yüksek geldi sizce nasıl?

Dosya Ekleri

• GPU.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 41
  • CPU.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın hava akışı fazla iyi değil.Baktım ancak sadece 1 tane fan olduğunu gördüm bu dereceler 1 fanlı kasaya göre normal bir derece.

Sıcaklık değerlerini oyun içindeyken MSI Afterburner ile paylaşır mısınız ?
Tamam deneyeceğim hocam.
Kasanızın hava akışı fazla iyi değil.Baktım ancak sadece 1 tane fan olduğunu gördüm bu dereceler 1 fanlı kasaya göre normal bir derece.
Alırken hata yaptım kasayı sanırım ben büyük bir kasa sandım ama yanılmışım..İlerde değişirim artık kasa bu şekilde.
Sıcaklık değerlerini oyun içindeyken MSI Afterburner ile paylaşır mısınız ?

Buyrun hocam ;

Dosya Ekleri

• kasa.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Adsız.png
    709,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…