R53500X neden stok yok?

Bütçe
1450

Alaxel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
AMD Ryzen 3500X AM4 soket işlemciyi satın almak istiyorum. Benim bilgisayar parçalarını sadece iki yerden alıyorum. Biri İncehesap.com diğeri İtopya. Sebebi de tecrübe ile sabit. Herhangi bir şikayetimde bu iki yer çok daha iyi hizmet kalitesi sağladı ve fiyatları da üründen ürüne bazen daha ucuz ama almak istediğim işlemci stokta yok. Uzun zamandır bekliyorum ama nafile. Diğer sitelerde de stokta yok. Birkaç sitede mevcut ama bu sitelere ya güvenmiyorum ya da fiyatlarını çok kazık buluyorum ama çok tuhafıma gitti. Neden bu işlemciden bu kadar az var? Çok mu iyi çok mu satılıyor ya da hiç satılmadığı için mi? Kafamda soru işareti kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde hazır sistemlerde kullanılıyor Ryzen 5 3500X'ler. Bu sebepten ötürü olabilir.

Onun haricinde bulabilirsenix belki GameGaraj'da vardı. Eğer orada da bulamazsanız Akakçe'den yardım alarak alış verişinizi yapabilirsiniz.

Hocam bayağı bayağı satıldı diye biliyorum. Tabii, covid sebebiyle de kalmıyor açıkçası.

Ben kullanıyorum i5 10400F gayet memnunum Ryzen'e bin basar.
Stok problemi ve bence i5 10400F varken alınmayacak işlemci.
AnakRTIM AM4 Soket
Hocam bayağı bayağı satıldı diye biliyorum. Tabii, covid sebebiyle de kalmıyor açıkçası.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz peki bu ürünü kullanan var mı yani tecrübe eden.

Anakrtım AM4 soket.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz peki bu ürünü kullanan var mı yani tecrübe eden.

Ryzen 5 3500X kullanıyorum. Oyun performansı gayet tatmin edici. Hiç yayın render vs yapmadım fakat. Rahatlıkla CS:GO PUBG Valorant LoL gibi oyunların yayınını yapanlar var.

Geri vermek istersem sorun olur mu hizmet kalitesi nasıl
Ryzen 5 3500X kullanıyorum. Oyun performansı gayet tatmin edici. Hiç yayın render vs yapmadım fakat. Rahatlıkla CS:GO PUBG Valorant LoL gibi oyunların yayınını yapanlar var.

Gerçekten muhteşemsin tecrübeni sunduğun için teşekkürler ben bir ürün almadan önce çok araştırım çünkü sonra başa çok bela oluyor. AMD r 3500X harika bir işlemci çünkü kötü yorum okumadım tek sorunu overclock yaparken fazla ısınması onu da daha iyi bir fan ile çözerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…