Çözüldü R5600 işlemci için B450M-HDV R4.0 anakartın BIOS sürümü yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

jspp6

Femtopat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600 işlemciyi 5600'a yükseltiyorum, yakın zamanda aldığım ASRock B450M-HDV r4.0 anakarta daha önce hiç BIOS güncellemesi yapmadım ve BIOS sürümü P7.40 olarak gözüküyor. Forumlarda 5600 işlemci için bu anakarta BIOS güncellemesi gerekli olduğunu okudum ancak görece eski konular olduğu için buraya danışmak istedim. Yeni işlemcinin düzgün çalışması için anakarta güncelleme yapmam gerekiyor mu yoksa anakartı yakın zamanda aldığım için daha güncel bir sürüme sahip olma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? P7.40 sürüm bu işlemci için yeterli mi?

Sürüm tarihleri:

Dosya Ekleri

• ex.png
    107,4 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:

Teşekkürler hocam ancak ben onu sormadım BIOS Update vs gibi konulara hakimim bu anakart ile sorun oluyor demiş arkadaş ona istinaden sordum bu anakartla başka sorun yaşayan var mı diye aynı anakartı kullanıyorum.

Teşekkürler hocam ancak ben onu sormadım BIOS Update vs gibi konulara hakimim bu anakart ile sorun oluyor demiş arkadaş ona istinaden sordum bu anakartla başka sorun yaşayan var mı diye aynı anakartı kullanıyorum.
Şans işi biraz aynı anakart ile 5600'ü sorunsuz kullanan birini görmüştüm fakat büyük çoğunluk kullanamıyor maalesef. 5000 serisi işlemciler ile kronik sorunlu.

Şans işi biraz aynı anakart ile 5600'ü sorunsuz kullanan birini görmüştüm fakat büyük çoğunluk kullanamıyor maalesef. 5000 serisi işlemciler ile kronik sorunlu.

Bakalım yarın elimde olur muhtemelen sorun olacağını sanmıyorum çok.

Bugün taktım işlemciyi arkadaşlar ben herhangi bir sorun yaşamadım şu anlık bilginize. Teknoloji şans işi diyelim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…