bartukarli Centipat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #11 Weeeii dedi: 5600X gereksiz harcama olur. 5600 gayet yeterli. 5600X'ten kurtardığınız parayı saklayın, üstüne biraz daha koyup ekran kartı yükseltmesi yaparsınız ileri zamanlarda. Malum, 1650 eskiyor artık. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum.
Weeeii dedi: 5600X gereksiz harcama olur. 5600 gayet yeterli. 5600X'ten kurtardığınız parayı saklayın, üstüne biraz daha koyup ekran kartı yükseltmesi yaparsınız ileri zamanlarda. Malum, 1650 eskiyor artık. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 8 Nisan 2023 #12 bartukarli dedi: Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... 0.2 GHz onemsiz bir farka 600 lira vermeye değer mi? Size kalmış.
bartukarli dedi: Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... 0.2 GHz onemsiz bir farka 600 lira vermeye değer mi? Size kalmış.
Arxidora Kilopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 419 Çözümler 16 8 Nisan 2023 #13 bartukarli dedi: Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değişmeseniz bile 5600 alın. Kalan paraya da kule tipi soğutucu alırsınız. Aralarında 1-2 fps oynuyor zaten değmez yani fiyat farkına. Son düzenleme: 8 Nisan 2023
bartukarli dedi: Ekran kartını uzun maratonda değiştiremeyeceğim o yüzden öyle bir harcama yapmayı daha mantıklı buluyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını değişmeseniz bile 5600 alın. Kalan paraya da kule tipi soğutucu alırsınız. Aralarında 1-2 fps oynuyor zaten değmez yani fiyat farkına.