R6 alınır mı?

Diğer FPS oyunlarına kıyasla "strateji" denilen kavram o kadar önemli ki kolay alışacağınızı sanmıyorum. CS geçmişiniz vesaire olsa bile çok farklı bu oyun diğer FPS'lere göre çok daha zor, binbir türlü taktik var sadece aime bakmıyor. Konuya gelecek olursak kitlesi hala ayakta, kolay kolayda bitmez. Bana sorarsanda şu an dünya üzerindeki en iyi FPS oyunu alınabilir.

İkisi farklı amaçta oyunlar diye biliyorum. Zaten bu kadar oynanan para kazandıran bir oyununun üstüne aynı tarzda oyun çıkartacak hali yok ya Ubisoft'un.

Öyle bir alınır ki... Çok iyi oyundur, alınır. Ancak alınacaksa Deluxe Edition öneriyorum.

İkisi farklı amaçta oyunlar diye biliyorum. Zaten bu kadar oynanan para kazandıran bir oyununun üstüne aynı tarzda oyun çıkartacak hali yok ya Ubisoft'un.

Bence rekabetçi oyun severseniz en iyi seçeneklerden birisi. Map ve karakterlerin kalitesi olarak ben beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…