YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 17 Temmuz 2021 #2 YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... FPS seviyorsanız alabilirsiniz, ben çok seviyorum mesela indirimde bulsam alacağım. Bir üst sürümü olmalı paranız varsa onu alın.
YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... FPS seviyorsanız alabilirsiniz, ben çok seviyorum mesela indirimde bulsam alacağım. Bir üst sürümü olmalı paranız varsa onu alın.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 17 Temmuz 2021 #3 Al. Delux almak mantıklı. Operatörlerin çoğu açılıyor. Ultimate gereksiz çünkü oynaya oynaya kazanırsın operatörleri.
Al. Delux almak mantıklı. Operatörlerin çoğu açılıyor. Ultimate gereksiz çünkü oynaya oynaya kazanırsın operatörleri.
K kızgın-muz Hectopat Katılım 26 Ekim 2019 Mesajlar 94 17 Temmuz 2021 #4 YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... fortnite oyna
YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... fortnite oyna
CGx Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 YamukAdam dedi: Al. Delux almak mantıklı. Operatörlerin çoğu açılıyor. Ultimate gereksiz çünkü oynaya oynaya kazanırsın operatörleri. Genişletmek için tıkla... Ultimate gereksiz değil ama çok pahalı bir üst sürümün bu kadar pahalı olması saçma bence.
YamukAdam dedi: Al. Delux almak mantıklı. Operatörlerin çoğu açılıyor. Ultimate gereksiz çünkü oynaya oynaya kazanırsın operatörleri. Genişletmek için tıkla... Ultimate gereksiz değil ama çok pahalı bir üst sürümün bu kadar pahalı olması saçma bence.
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 17 Temmuz 2021 #6 FPS sever biri olarak en çok sevdiğim oyun. Kesinlikle operatörlü paketlerden birini almanı öneririm.
FPS sever biri olarak en çok sevdiğim oyun. Kesinlikle operatörlü paketlerden birini almanı öneririm.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 17 Temmuz 2021 #7 kızgın-muz dedi: fortnite oyna Genişletmek için tıkla... Tm.
Cre4TiveTR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 2.336 Makaleler 4 Çözümler 10 17 Temmuz 2021 #9 YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam R6 çok değişik duygular hissettiren bir oyun. Yani şöyle söyleyeyim bazen çok oynayasım geliyor girip 2-3 maç atıyorum ama bazen oyunun drone aşaması falan çok ağır geldiği için giresim bile gelmiyor.
YeniHesapf dedi: Merhabalar sorum yukarıdaki gibi. R6 alınır mı? Alınırsa hangi sürüm alınır? Genişletmek için tıkla... Hocam R6 çok değişik duygular hissettiren bir oyun. Yani şöyle söyleyeyim bazen çok oynayasım geliyor girip 2-3 maç atıyorum ama bazen oyunun drone aşaması falan çok ağır geldiği için giresim bile gelmiyor.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #10 Alınır, yüksek oynanış süresi vaat ediyor. FPS tarzı seviyorsanız zevk alırsınız almanızı öneririm.