Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.676 Çözümler 24 5 Temmuz 2021 #1 Battlepass'de 43. seviyeye geldim. Şu zamana kadarki hiçbir alfa paketini açamadım çünkü nereden açacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Battlepass'de 43. seviyeye geldim. Şu zamana kadarki hiçbir alfa paketini açamadım çünkü nereden açacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Çözüm denster 5 Temmuz 2021 Herixa dedi: Sadece 2 tane düştü. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim baktım 2 tane veriyormuş zaten 43'e kadar. Açmışsın o zaman packleri Pass'teki.
Herixa dedi: Sadece 2 tane düştü. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim baktım 2 tane veriyormuş zaten 43'e kadar. Açmışsın o zaman packleri Pass'teki.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 5 Temmuz 2021 #2 Oyna tuşunun altında olan 2 butondan solda olan kısım. Şu. Artı 0 Eksi
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.676 Çözümler 24 5 Temmuz 2021 #3 Steve Rogers dedi: Oyna tuşunun altında olan 2 butondan solda olan kısım. Eki Görüntüle 1097161 Şu. Genişletmek için tıkla... Orada yok ki. Artı 0 Eksi
Steve Rogers dedi: Oyna tuşunun altında olan 2 butondan solda olan kısım. Eki Görüntüle 1097161 Şu. Genişletmek için tıkla... Orada yok ki.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #4 Normal pack açma yerinden. Herixa dedi: Orada yok ki. Genişletmek için tıkla... Açmışsın o zaman. Direk oraya atıyor kazandığın zaman. Artı 0 Eksi
Normal pack açma yerinden. Herixa dedi: Orada yok ki. Genişletmek için tıkla... Açmışsın o zaman. Direk oraya atıyor kazandığın zaman.
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.676 Çözümler 24 5 Temmuz 2021 #5 denster dedi: Normal pack açma yerinden. Açmışsın o zaman. Direkt oraya atıyor kazandığın zaman. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde açmadım. Çok eminim. Artı 0 Eksi
denster dedi: Normal pack açma yerinden. Açmışsın o zaman. Direkt oraya atıyor kazandığın zaman. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde açmadım. Çok eminim.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #6 Herixa dedi: Hiçbir şekilde açmadım. Çok eminim. Genişletmek için tıkla... 3 tane legendary item düşmesi lazımdı 43'e kadar hiç düştü mü açtığın packlerden? Artı 0 Eksi
Herixa dedi: Hiçbir şekilde açmadım. Çok eminim. Genişletmek için tıkla... 3 tane legendary item düşmesi lazımdı 43'e kadar hiç düştü mü açtığın packlerden?
KS KS Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.676 Çözümler 24 5 Temmuz 2021 #7 denster dedi: 3 tane legendary item düşmesi lazımdı 43'e kadar hiç düştü mü açtığın packlerden? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 tane düştü. Artı 0 Eksi
denster dedi: 3 tane legendary item düşmesi lazımdı 43'e kadar hiç düştü mü açtığın packlerden? Genişletmek için tıkla... Sadece 2 tane düştü.
denster Kilopat Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 831 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #8 Herixa dedi: Sadece 2 tane düştü. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim baktım 2 tane veriyormuş zaten 43'e kadar. Açmışsın o zaman packleri Pass'teki. Artı 0 Eksi Çözüm
Herixa dedi: Sadece 2 tane düştü. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim baktım 2 tane veriyormuş zaten 43'e kadar. Açmışsın o zaman packleri Pass'teki.