R6 bitiyor mu?

ard9

Centipat
Daha fazla  
R6 bitiyor mu? Steam DB'de ortalama 60.000 oyuncu sayısı var anlık. Az mi çok mu bir fikrim yok ama herkes bitti diyor. Sizce serverları yakın zamanda kapatma gibi bir durum olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
R6 bitiyor mu? Steam DB'de ortalama 60.000 oyuncu sayısı var anlık. Az mi çok mu bir fikrim yok ama herkes bitti diyor. Sizce serverları yakın zamanda kapatma gibi bir durum olur mu?
Sanmam. En kötü ihtimalle oyunu ücretsiz yapıp daha çok oyuncu kazanırlar.

6 senedir oynuyorum evet oyuna olan hype azaldı ciddi bir oyuncu düşüşü de var ancak kapanacak kadar değil kesinlikle. Oyunun kemik kitlesi çok sadık sorun olacağını sanmıyorum. Espor olayında da gelişmiş bir oyun ayrıca.

Hocam hep aynı şeyler oyunda bir ara canım aşırı derece çekiyor en fazla 10 saat oynayıp kapatıyorum. Artık oyuna farklı şeyler gelmeli, bence.

60000 oyuncu varken server kapanması mümkün değil. Hala aktif olarak güncellemeler alıyor.

Sanmıyorum kitlesi var baya hâlâ. Oyuncu sayısı azalsa bile azımsanmayacak kitlesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…