Y Yaxi1 Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 629 Çözümler 3 26 Temmuz 2021 #1 Biraz konu dışı oluyor fakat NVIDIA DLSS Available Now In Tom Clancy’s Rainbow Six Siege şöyle bir haber buldum fakat bende ayarlar > grafikler kısmında DLSS için bir ayar yok, ne yapmalıyım?
Biraz konu dışı oluyor fakat NVIDIA DLSS Available Now In Tom Clancy’s Rainbow Six Siege şöyle bir haber buldum fakat bende ayarlar > grafikler kısmında DLSS için bir ayar yok, ne yapmalıyım?
peax Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 205 Yer Thanalan Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2021 #2 Yaxi1 dedi: Biraz konu dışı oluyor fakat NVIDIA DLSS Available Now In Tom Clancy’s Rainbow Six Siege şöyle bir haber buldum fakat bende ayarlar > grafikler kısmında DLSS için bir ayar yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada var bunu izleyin derim. Artı 0 Eksi
Yaxi1 dedi: Biraz konu dışı oluyor fakat NVIDIA DLSS Available Now In Tom Clancy’s Rainbow Six Siege şöyle bir haber buldum fakat bende ayarlar > grafikler kısmında DLSS için bir ayar yok, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada var bunu izleyin derim.