trinitrotoluene Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 İnternet kafede R6 indireceğim. Epic Games'de satın aldım 86 GB falan dedi. 10GB indirdim. Steam'deki R6 dosyalarini Epic Games'in oyun dosyasına atsam indirme biter mi?
İnternet kafede R6 indireceğim. Epic Games'de satın aldım 86 GB falan dedi. 10GB indirdim. Steam'deki R6 dosyalarini Epic Games'in oyun dosyasına atsam indirme biter mi?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 23 Temmuz 2021 #2 Steam'deki R6'yi Epic Games'e geçirme Merhabalar Steam'de R6 var bende ama Epic indirim alınca oradan üst versiyon aldım. Bir kez daha indirmek istemiyorum. Dosyaları falan attım olmuyor. www.technopat.net Bir bakın isterseniz.
Steam'deki R6'yi Epic Games'e geçirme Merhabalar Steam'de R6 var bende ama Epic indirim alınca oradan üst versiyon aldım. Bir kez daha indirmek istemiyorum. Dosyaları falan attım olmuyor. www.technopat.net Bir bakın isterseniz.
trinitrotoluene Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 Ramazan Ö dedi: Steam'deki R6'yi Epic Games'e geçirme Merhabalar Steam'de R6 var bende ama Epic indirim alınca oradan üst versiyon aldım. Bir kez daha indirmek istemiyorum. Dosyaları falan attım olmuyor. www.technopat.net Bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Ramazan Ö dedi: Steam'deki R6'yi Epic Games'e geçirme Merhabalar Steam'de R6 var bende ama Epic indirim alınca oradan üst versiyon aldım. Bir kez daha indirmek istemiyorum. Dosyaları falan attım olmuyor. www.technopat.net Bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.