R6 FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Ardones

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
R6 oynarken 2 3 gündür normalde 90 olan FPS 3 4 dakikada bir 20 ve 30 FPS'lere düşüyor ve 20 saniye kadar da sürüyor. Daha önce oyunu oynarken bu tür herhangi bir sorunum yoktu. Sinir bozucu bir şey. Neden olduğu konusunda bir fikri olan var mı?
Teşekkürler.

FPS düşmesi yediğin andaki değerlerini de atar mısın? Büyük olasılıkla termal macunu yenilersen çözülür.
Aşağıya fotoğrafı attım.
Görünene göre darboğaz yapmış, işlemciyle alakalı bir sıkıntı var veya yetersiz geliyor da olabilir. PSU modeli ve Watt'ı nedir?
Ama şu ana kadar bir problem yoktu ve bilgisayarı uzun zamandır da kullanıyorum.
Görünene göre darboğaz yapmış, işlemciyle alakalı bir sıkıntı var veya yetersiz geliyor da olabilir. PSU modeli ve Watt'ı nedir?
Dark Ninja kasanın içersindeydi 600W.

Aşağıya fotoğrafı attım.

Ama şu ana kadar bir problem yoktu ve bilgisayarı uzun zamandır da kullanıyorum.

PSU ile alakalı bir problem olmuş olabilir, attığınız değerlere baktım CPU'nun güç kullanımı az geldi ama emin değilim, diğer arkadaşlardan da cevap bekleyin.

Hocam

Aşağıya fotoğrafı attım.

Hocam sıcaklıktan dolayı frekansları düşürüyor MHz değerlerine bakarsanız görürsünüz FPS normalken 3000MHz FPS drop yerken 800 MHz'ye düşmüş.
Sıcaklıktan dolayı düşürmüş olabilir.
Termal macun sürün ve fandaki tozları temizleyin internette bir sürü videolar mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…