O ozmuhammed Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Steam üzerinden indirdiğim Rainbow oyununu açarken sinematikten sonra birden donuyor ve crash veriyor.
Steam üzerinden indirdiğim Rainbow oyununu açarken sinematikten sonra birden donuyor ve crash veriyor.
Çözüm T T Tek7HackDedi 27 Aralık 2020 ozmuhammed dedi: Eki Görüntüle 803008 Bu ekranda kalıyor sonra crash veriyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i.
ozmuhammed dedi: Eki Görüntüle 803008 Bu ekranda kalıyor sonra crash veriyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 27 Aralık 2020 #11 ozmuhammed dedi: Eki Görüntüle 803008 Bu ekranda kalıyor sonra crash veriyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i. Artı -1 Eksi Çözüm
ozmuhammed dedi: Eki Görüntüle 803008 Bu ekranda kalıyor sonra crash veriyor. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i.
KS KS O ozmuhammed Femtopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #12 Tek7HackDedi dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i. Genişletmek için tıkla... Uplay laucerhi tekrardan indirdim crash hatası almadım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Olmaz ise Uplay Launcher'i. Genişletmek için tıkla... Uplay laucerhi tekrardan indirdim crash hatası almadım, teşekkürler.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 27 Aralık 2020 #13 Uplay launcheri silip yüklemek düzelmesini sağlar diye düşünüyorum. Sorun oyun dosyalarında değil launcherda gibi duruyor. ozmuhammed dedi: Uplay laucerhi tekrardan indirdim crash hatası almadım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar Artı 0 Eksi
Uplay launcheri silip yüklemek düzelmesini sağlar diye düşünüyorum. Sorun oyun dosyalarında değil launcherda gibi duruyor. ozmuhammed dedi: Uplay laucerhi tekrardan indirdim crash hatası almadım, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar