A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 R6 da gerekli ayarlamaları yapmama rağmen görüntü çamur gibi ne yapmalıyım?
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 3 Ocak 2023 #2 Hocam sizde de özellikle uzaklar çamur gibi değil mi? Öyleyse bende de öyle. Artı 0 Eksi
Bay Hiçkimse Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 2.041 Çözümler 3 Yer İstanbul / Sancaktepe 3 Ocak 2023 #3 AMD kart varsa bu ayarı deneyebilirsin oyun içerisinden FXAA yapıp deneyebilirsin. Bu netlik ayarı bazı monitörlerde oluyor bende standart 60 kendim 100 yapıyorum daha iyi oluyor. Artı 0 Eksi
AMD kart varsa bu ayarı deneyebilirsin oyun içerisinden FXAA yapıp deneyebilirsin. Bu netlik ayarı bazı monitörlerde oluyor bende standart 60 kendim 100 yapıyorum daha iyi oluyor.
KS KS A ard9 Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #4 ekran kartım amd değil ama oyun böyle oynanamayacak düzeyde eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim Real Defender dedi: Hocam sizde de özellikle uzaklar çamur gibi değil mi? Öyleyse bende de öyle. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yolunu biliyor musun? Son düzenleme: 3 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
ekran kartım amd değil ama oyun böyle oynanamayacak düzeyde eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim Real Defender dedi: Hocam sizde de özellikle uzaklar çamur gibi değil mi? Öyleyse bende de öyle. Genişletmek için tıkla... Düzeltme yolunu biliyor musun?
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 8 Ocak 2023 #5 ard9 dedi: ekran kartım amd değil ama oyun böyle oynanamayacak düzeyde eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim Düzeltme yolunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Artı 0 Eksi
ard9 dedi: ekran kartım amd değil ama oyun böyle oynanamayacak düzeyde eğer biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim Düzeltme yolunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam.