Arkadaşlar oyun olabildiğince ultra ayarlarda. Bu benchmark sonuçları sizce nasıl? Normal mi? Yüksek mi? Yoksa düşük mü? Bir de MSI Afterburner üzerinden Core Voltage şuan -100mV'de Memory Clock kısmı ise 2000 MHz'dedir.
Cpu kullanımınız %100 iken GPU kullanımınızın %47 olduğunu görüyoruz. Ve arkadaşın belirttiği gibi ramleriniz çok düşük. Geçmiş olsun nurtopu gibi bir darboğazınız olmuş. En kısa zamanda işlemci öncelikli olarak sonrasında ise ram güncellemenizi öneririm. Güzelim Rx 570 zavallım aç kalıyor beslenemiyor.Eki Görüntüle 404053Eki Görüntüle 404054
Arkadaşlar oyun olabildiğince ultra ayarlarda. Bu benchmark sonuçları sizce nasıl? Normal mi? Yüksek mi? Yoksa düşük mü? Bir de MSI Afterburner üzerinden Core Voltage şuan -100mV'de Memory Clock kısmı ise 2000 MHz'dedir.
RAM güncellesemde anakart en fazla 1600 MHz'e kadar destek veriyor.C
Cpu kullanımınız %100 iken GPU kullanımınızın %47 olduğunu görüyoruz. Ve arkadaşın belirttiği gibi ramleriniz çok düşük. Geçmiş olsun nurtopu gibi bir darboğazınız olmuş. En kısa zamanda işlemci öncelikli olarak sonrasında ise ram güncellemenizi öneririm. Güzelim Rx 570 zavallım aç kalıyor beslenemiyor.
Ve o değerler sürekli öyle olmuyor. O kısım Benchmark'ın sonuç kısmı. Ama evet kabul edebilirim ki darboğaz yaşıyorum oyunda. Fakat RAM için anakartta değişmem gerek, anakart değişince de otomatik işlemci sonra RAM. Çok masraf iş. Daha ekran kartını yeni aldım. Bu yediğim darboğaz sadece bu oyunda. Apexidir, PUBG'sidir, Witcher 3'üdür, gayet yüksek FPS'ler alıyordum, oyunu akıtıyordum darboğaz yemiyordum.C
Cpu kullanımınız %100 iken GPU kullanımınızın %47 olduğunu görüyoruz. Ve arkadaşın belirttiği gibi ramleriniz çok düşük. Geçmiş olsun nurtopu gibi bir darboğazınız olmuş. En kısa zamanda işlemci öncelikli olarak sonrasında ise ram güncellemenizi öneririm. Güzelim Rx 570 zavallım aç kalıyor beslenemiyor.
Birde sürekli o işlemci ve ekran kartı değerleri öyle olmuyor. O SS'de öyle denk gelmiş, zaten Benchmark'ın sonuydu.C
min maliyetle işin içinden çıkmak istiyorsanız güncel olarak şuan şu ikiliyi önerebilirim.RAM güncellesemde anakart en fazla 1600 MHz'e kadar destek veriyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.