S Squiet Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 12 Aralık 2020 #1 Rainbow Six Siege indireceğim fakat Ultra HD texture pack indirmeli miyim? Yaklaşık 25 GB ekleniyor gerek var mı? Ekran kartım RX 570.
Rainbow Six Siege indireceğim fakat Ultra HD texture pack indirmeli miyim? Yaklaşık 25 GB ekleniyor gerek var mı? Ekran kartım RX 570.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 12 Aralık 2020 #2 Kesinlikle gereksiz.
Tekila Harun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 1.261 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Squiet dedi: Rainbow Six Siege indireceğim fakat Ultra HD texture pack indirmeli miyim? Yaklaşık 25 GB ekleniyor gerek var mı? Ekran kartım RX 570. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama UHD pack olmadan nasıl indiriliyor? Epic Games'te sadece 85 GB olan yanı UHD packli versiyonu indirebiliyorum.
Squiet dedi: Rainbow Six Siege indireceğim fakat Ultra HD texture pack indirmeli miyim? Yaklaşık 25 GB ekleniyor gerek var mı? Ekran kartım RX 570. Genişletmek için tıkla... Hocam hortlatıyorum ama UHD pack olmadan nasıl indiriliyor? Epic Games'te sadece 85 GB olan yanı UHD packli versiyonu indirebiliyorum.
S Squiet Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 139 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #4 Tekila Harun dedi: Hocam hortlatıyorum ama UHD pack olmadan nasıl indiriliyor? Epic Games'te sadece 85 GB olan yanı UHD packli versiyonu indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Ubisoft Connect üzerinden indirdim indirmeye işlemine başlarken UHD pack i de indirmek ister misin diye sordu tiki kaldırdım UHD'siz indirdi.
Tekila Harun dedi: Hocam hortlatıyorum ama UHD pack olmadan nasıl indiriliyor? Epic Games'te sadece 85 GB olan yanı UHD packli versiyonu indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Ubisoft Connect üzerinden indirdim indirmeye işlemine başlarken UHD pack i de indirmek ister misin diye sordu tiki kaldırdım UHD'siz indirdi.