R6 ilk hangi operatörü açmalıyım?

Makaleler
4
Oyuna yeni başladım, param birikti. Şu an sadece çaylak var. İlk hangi operatörü açmamı önerirsiniz?

Oyun tarzın hakkında bilgi vermen gerekiyor. Sabırsız, vurup geçen biri misin, takım oyuncusu musun vs.

Hız istersen Ash/IQ ağırlık istersen Montaine al. Savunmada her türlü Doc al ACOQ takarsın.

Sen bir Ash al koştur kafandan ye oynun ne olduğunu anla da kararı sen verirsin zaten. Ha belki iyi oynarsın main karakterin olur.

Ash oynayabilirsin, herkesin önerdiği gibi. G36C silahı gayet güzel. Rook önermişler, iyi demişler. Ben Sledge main olarak, önermiyorum. Twitch'i de ikinci olarak açabilirsin Rook gibi defans açmak istersen.

Şu an thatcher hoşuma gitti onu aldım 2. olarak savunma alacağım ona öneriniz var mı?
Ash oynayabilirsin, herkesin önerdiği gibi. G36C silahı gayet güzel. Rook önermişler, iyi demişler. Ben Sledge main olarak, önermiyorum. Twitch'i de ikinci olarak açabilirsin Rook gibi defans açmak istersen.
Saldırıda 2. olarak ash alacağım, savunmada ilk ne önerirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…