YoxloxeR Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Rainbow'siz Siege'yi dün aldım oynarken eğitim bölümünde imleç ekranda gözüküyor ve görüş açımı hareket ettiremiyorum bunun çözümü var mıdır?
Rainbow'siz Siege'yi dün aldım oynarken eğitim bölümünde imleç ekranda gözüküyor ve görüş açımı hareket ettiremiyorum bunun çözümü var mıdır?
ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Alt + Enter tuşuna basın ya da oyun içi ayarlarından ekran boyutunu çözünürlüğünü değiştirin. Artı 0 Eksi
KS KS YoxloxeR Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #3 ayktmr dedi: Alt + enter tuşuna basın ya da oyun içi ayarlarından ekran boyutunu çözünürlüğünü değiştirin. Genişletmek için tıkla... İkisi de işe yaramadı. Artı 0 Eksi
ayktmr dedi: Alt + enter tuşuna basın ya da oyun içi ayarlarından ekran boyutunu çözünürlüğünü değiştirin. Genişletmek için tıkla... İkisi de işe yaramadı.
ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Windows tuşuna basın tekrar oyuna tıklayın. Olmazsa kapatıp açın . Aklıma gelenler bunlar. Artı 0 Eksi
KS KS YoxloxeR Decapat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #5 ayktmr dedi: Windows tuşuna basın tekrar oyuna tıklayın. Olmazsa kapatıp açın. Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Denedim normal maçlara girdiğimde olmuyor bir tek eğitimde oluyor sıkıntı olmaz artık sağ olun. Artı 0 Eksi
ayktmr dedi: Windows tuşuna basın tekrar oyuna tıklayın. Olmazsa kapatıp açın. Aklıma gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Denedim normal maçlara girdiğimde olmuyor bir tek eğitimde oluyor sıkıntı olmaz artık sağ olun.