pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 26 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar iyi forumlar. R6 oyunu işlemci ağırlıklı mı yoksa ekran kartı mı (1050 Ti Gaming X var) kullanıyor ?
Arkadaşlar iyi forumlar. R6 oyunu işlemci ağırlıklı mı yoksa ekran kartı mı (1050 Ti Gaming X var) kullanıyor ?
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #2 Ekran kartı. Artı 0 Eksi
Y yusnu Ziyaretçi 26 Şubat 2020 #3 "Yoksa ekran kartı mı kullanıyor" diye sorunca "işlemci kullanıyorsa ekran kartı kullanmıyor" der gibi olmuş. CPU ağırlıklı bir oyun. Artı 0 Eksi
"Yoksa ekran kartı mı kullanıyor" diye sorunca "işlemci kullanıyorsa ekran kartı kullanmıyor" der gibi olmuş. CPU ağırlıklı bir oyun.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.422 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2020 #4 Verinin çoğu sunucuda işleniyor ve harita küçük. Diğer oyunlara göre çok daha fazla FPS alırsınız. Ekran kartını kullansa da çok yük bindirmez. Artı 0 Eksi
Verinin çoğu sunucuda işleniyor ve harita küçük. Diğer oyunlara göre çok daha fazla FPS alırsınız. Ekran kartını kullansa da çok yük bindirmez.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2020 #5 Elinizdeki parçalardan hangisi zayıfsa ona yükleniyor. Oyun CPU ve GPU ağırlığı olarak ikisine neredeyse aynı seviyede ağırlık biniyor 1080p'de. Artı -1 Eksi
Elinizdeki parçalardan hangisi zayıfsa ona yükleniyor. Oyun CPU ve GPU ağırlığı olarak ikisine neredeyse aynı seviyede ağırlık biniyor 1080p'de.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.133 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 26 Şubat 2020 #6 İşlemciye çok yüklendiği bilinen bir oyun, ancak bu GPU kullanmadığı anlamına gelmez. İkisine de yüklenen bir oyun fakat CPU tarafı biraz daha ağır basıyor. Artı 0 Eksi
İşlemciye çok yüklendiği bilinen bir oyun, ancak bu GPU kullanmadığı anlamına gelmez. İkisine de yüklenen bir oyun fakat CPU tarafı biraz daha ağır basıyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.223 Makaleler 26 Çözümler 524 27 Şubat 2020 #7 DX sürümünde işlemciye yüklenir ki en fazla sıcaklığı R6'da aldım. Vulkan'da ise işlemci yükü azaltılmış durumda. Artı 0 Eksi
DX sürümünde işlemciye yüklenir ki en fazla sıcaklığı R6'da aldım. Vulkan'da ise işlemci yükü azaltılmış durumda.
KS KS pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 27 Şubat 2020 #8 Emir M. dedi: DX sürümünde işlemciye yüklenir ki en fazla sıcaklığı R6'da aldım. Vulkan'da ise işlemci yükü azaltılmış durumda. Genişletmek için tıkla... Vulkan ile giriş yapıyorum ozaman işlemciye daha ağırlık yapıyor. Silinen üye dedi: "Yoksa ekran kartı mı kullanıyor" diye sorunca "işlemci kullanıyorsa ekran kartı kullanmıyor" der gibi olmuş. CPU ağırlıklı bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ağır basıyor demek istedim. Evet biraz karışık yazmışım. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: DX sürümünde işlemciye yüklenir ki en fazla sıcaklığı R6'da aldım. Vulkan'da ise işlemci yükü azaltılmış durumda. Genişletmek için tıkla... Vulkan ile giriş yapıyorum ozaman işlemciye daha ağırlık yapıyor. Silinen üye dedi: "Yoksa ekran kartı mı kullanıyor" diye sorunca "işlemci kullanıyorsa ekran kartı kullanmıyor" der gibi olmuş. CPU ağırlıklı bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha ağır basıyor demek istedim. Evet biraz karışık yazmışım.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.223 Makaleler 26 Çözümler 524 27 Şubat 2020 #9 pesiNsane dedi: Vulkan ile giriş yapıyorum ozaman işlemciye daha ağırlık yapıyor. Genişletmek için tıkla... Daha test aşamasında, tam sürümü yayınlanmadı ama benim gözlemime göre iyi iş başarmışlar. Artı 0 Eksi
pesiNsane dedi: Vulkan ile giriş yapıyorum ozaman işlemciye daha ağırlık yapıyor. Genişletmek için tıkla... Daha test aşamasında, tam sürümü yayınlanmadı ama benim gözlemime göre iyi iş başarmışlar.
KS KS pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 27 Şubat 2020 #10 Emir M. dedi: Daha test aşamasında, tam sürümü yayınlanmadı ama benim gözlemime göre iyi iş başarmışlar. Genişletmek için tıkla... PC için ağırlık veriyorlar doğrudur. Steam ekledim kabul eder misiniz sorum varda. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Daha test aşamasında, tam sürümü yayınlanmadı ama benim gözlemime göre iyi iş başarmışlar. Genişletmek için tıkla... PC için ağırlık veriyorlar doğrudur. Steam ekledim kabul eder misiniz sorum varda.