R6 Maça Girememe Sorunu

13Mustafa13

Decapat
Arkadaşlarımla beraber R6 aldım fakat oynayamıyorum lütfen yardım edin. Şimdi oyuna giriyorum ve arka planda hareketlı bir animasyon varsa ayarlar hariç bir şeye tıkladığımda donuyor ve oyun kapanıyor. Hareketlı bır ekran yoksa düz resim varsa oyun buluyor map gösterilen ekranda donuyor ve kapanıyor. Lütfen yardım edin arkadaşlarım işlemcınden diyor ama daha kötü işlemcıyle oynuyanlar var.

Sistemim:

4 GB RAM
GTX 550 Ti
Intel Core Duo 2 E8500

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olayı arkadaşımda yaşadı. Önceden oynayabiliyorken Burnt Horizon'dan sonra sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşamaya başladı. Destek ekibi minimum gereksinimleri karşılamadığını söyleyip geri çeviriyor. İşlemci kaynaklı bir durum. Bu saatten sonra uğraşacaklarını sanmam.

Aynı olayı arkadaşımda yaşadı. Önceden oynayabiliyorken Burnt Horizon'dan sonra sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşamaya başladı. Destek ekibi minimum gereksinimleri karşılamadığını söyleyip geri çeviriyor. İşlemci kaynaklı bir durum. Bu saatten sonra uğraşacaklarını sanmam.
Aynen bende Ubisoft'a yazdım banada aynı şeyleri dediler. İşlemci lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı