Arkadaşlar merhaba. Ben Rainbow Six Siege alıcağım fakat normal versiyon mu alsam deluxe mi alsam karar veremedim. Deluxe de Year 1 Operatörleri'nin hepsini veriyor. Toplam değeri 100.000 sarı paralardan (adını bilmiyorum). Arkadaşlar kendin kazan kalan parayla başka oyun al diyor. Sizce ne yapmalıyım? Çok oyun oynamam. Haftasonları biraz oynamak istiyorum bu yüzden kazanmaya uğraşmak istemiyorum ama kararsızım.
Sonradan g elen arkadaşlar için söyleyeyim;
Fark Bazı içeriklerin Deluxe Edition'da daha ucuz olması. Örneğin Started Edition vardı kalktı, Started Edition'da 10000 kredi olan operator normal versiyonda 500 kredi.
Sonradan g elen arkadaşlar için söyleyeyim;
Fark Bazı içeriklerin Deluxe Edition'da daha ucuz olması. Örneğin Started Edition vardı kalktı, Started Edition'da 10000 kredi olan operator normal versiyonda 500 kredi.
O biraz değişmiş şu an direk R6, R6 Deluxe diye gidiyor. Ben deluxe kuzenim ise normal R6 aldı ve ikimizde de o giriş operatörleri birlik başına 1.operatör 500, 2.operatör 1000, 3.operatör 1500 ve 4.operatör ise 2000 paraya satılıyor.
Anlamayanlar için ilk başta olan birliklerden bahsediyorum. Year 1-2-3-4 olanlardan değil.