R6 "oh no it crashed" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

destinyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün bana hiç olmayan bir tane hata mı bilmem oyunu oyna deyince "oh no it crashed" diye bir hata alıyorum sonra tekrar başlata tıklayınca bir ekran çıkıp oyun açılmadan kapanıyor ve tekrar basıyorum böyle bir döngü Process Monitor ile rapor aldım lütfen anlayan birisi bana yardım edebilir mi? Sağ olun.

Process Monitor

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs\launcher_log.txt paylaşın, bahsedilen sorun çözülmezse. Ek olarak Launcher mı çöküyor ki onun raporunu attınız?

Böyle aldığım garip şey R6 CRASH
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs\launcher_log.txt paylaşın, bahsedilen sorun çözülmezse. Ek olarak Launcher mı çöküyor ki onun raporunu attınız?

Evet R6 açılmadan bile böyle bir şey yaşıyorum.
@Enes3078 logu buldum LOG

Oyun dosya bütünlüğünü doğruladınız mı? Doğrulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa önceki rapor filtresini sıfırlayıp aşağıdaki dosya yolu için rapor alın.

C:\Program Files (x86)\r65\RainbowSix.exe

Benim aklıma pek yatmadı bu iş. Son olarak aşağıdaki logu paylaşın bakalım. Bundan sonrasını @Bora Dere'ye aktarıyorum mecburen. Anlaşılan buradan bana göre bir şey çıkmayacak. :)

C:\Ubisoft Game Launcher\logs\game_starter_log.txt

Hatta siz direkt olarak C:\Ubisoft Game Launcher\logs içinde ne varsa paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı