BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 26 Mayıs 2021 #1 İndirimde aldım 12 saatim var oynamak isteyen olursa oynayabilirim: ) (Discord'dan kimseyi bulamadım)
İndirimde aldım 12 saatim var oynamak isteyen olursa oynayabilirim: ) (Discord'dan kimseyi bulamadım)
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 26 Mayıs 2021 #2 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52.
BenFatih Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 206 26 Mayıs 2021 #3 Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... DC kullanıyor musun Uplay'dan ekleyemedim. Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... Şimdi ekleyebildim Ubisoft'un programından. Son düzenleme: 26 Mayıs 2021
Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... Ekliyorum Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... DC kullanıyor musun Uplay'dan ekleyemedim. Bazinga Physicist dedi: 92 seviyeyim, gümüş 1 derecesine sahibim. İstersen unranked girebiliriz. Uplay adım lyrax52. Genişletmek için tıkla... Şimdi ekleyebildim Ubisoft'un programından.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 27 Mayıs 2021 #4 BenFatih dedi: Ekliyorum. DC kullanıyor musun Uplay'dan ekleyemedim. Şimdi ekleyebildim Ubisoft'un programından. Genişletmek için tıkla... DC kullanmıyorum hocam. Her gün 5-7 arası unranked giriyorum.
BenFatih dedi: Ekliyorum. DC kullanıyor musun Uplay'dan ekleyemedim. Şimdi ekleyebildim Ubisoft'un programından. Genişletmek için tıkla... DC kullanmıyorum hocam. Her gün 5-7 arası unranked giriyorum.