atablood.x Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 12 Mart 2022 #1 Arkadaşlar oyun açılıyor ama oyun başlangıcında hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Process Monitor ile log aldım, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2022
Arkadaşlar oyun açılıyor ama oyun başlangıcında hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Process Monitor ile log aldım, yardımcı olursanız sevinirim.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 12 Mart 2022 #2 d3d8.dll ve d3d.dll eksik görünüyor DirectX'İ indirmeyi deneyin, kurulu ise silip tekrar kurun. DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi
d3d8.dll ve d3d.dll eksik görünüyor DirectX'İ indirmeyi deneyin, kurulu ise silip tekrar kurun. DirectX İndirme Aracı
Dhere Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 45 12 Mart 2022 #3 Steam klasorunden R6'nin Cloud Save dosyasini kaldirabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS atablood.x Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 13 Mart 2022 #4 Silinen üye dedi: d3d8.dll ve d3d.dll eksik görünüyor DirectX'i indirmeyi deneyin, kurulu ise silip tekrar kurun. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Olmadı. Dhere dedi: Steam klasorunden R6'nin Cloud Save dosyasini kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bulamadım tam olarak hangi dosyası? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: d3d8.dll ve d3d.dll eksik görünüyor DirectX'i indirmeyi deneyin, kurulu ise silip tekrar kurun. DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Olmadı. Dhere dedi: Steam klasorunden R6'nin Cloud Save dosyasini kaldirabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bulamadım tam olarak hangi dosyası?