Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #1 Formattan sonra R6 yükledim. 1 saat sonra oyun açılabilir oldu fakat serverlara bağlanmıyor.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #2 Sizinle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 3 Ekim 2020 #3 Berat Ekmk dedi: Formattan sonra R6 yükledim. 1 saat sonra oyun açılabilir oldu fakat serverlara bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... 4 Senedir oynuyorum oluyor hep. Artı 0 Eksi
Berat Ekmk dedi: Formattan sonra R6 yükledim. 1 saat sonra oyun açılabilir oldu fakat serverlara bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... 4 Senedir oynuyorum oluyor hep.
KS KS Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #4 Kemânkeş- dedi: Sizinle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu tam bir şekilde yüklediğim de düzelir mi MS 7000 gözüküyor. Tek7HackDedi dedi: 4 Senedir oynuyorum oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Dostum şu anda 7000 ms falan gösteriyor sence oyunu tambir şekilde yükleyince düzelir mi? Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Sizinle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu tam bir şekilde yüklediğim de düzelir mi MS 7000 gözüküyor. Tek7HackDedi dedi: 4 Senedir oynuyorum oluyor hep. Genişletmek için tıkla... Dostum şu anda 7000 ms falan gösteriyor sence oyunu tambir şekilde yükleyince düzelir mi?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 3 Ekim 2020 #5 Berat Ekmk dedi: Peki oyunu tam bir şekilde yüklediğim de düzelir mi MS 7000 gözüküyor. Dostum şu anda 7000 ms falan gösteriyor sence oyunu tambir şekilde yükleyince düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun tam yüklenmediyse serverlara erişim sağlayamazsınız. Artı 0 Eksi
Berat Ekmk dedi: Peki oyunu tam bir şekilde yüklediğim de düzelir mi MS 7000 gözüküyor. Dostum şu anda 7000 ms falan gösteriyor sence oyunu tambir şekilde yükleyince düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Oyun tam yüklenmediyse serverlara erişim sağlayamazsınız.
KS KS Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #6 Kemânkeş- dedi: Oyun tam yüklenmediyse serverlara erişim sağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hepinize Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Oyun tam yüklenmediyse serverlara erişim sağlayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hepinize