Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #1 Görüntüdeki şeyi yaşıyorum. Server statuse baktım sağlam ama ben bağlanamıyorum.
Çözüm LTNeron 19 Eylül 2020 Oyunu kapatın. Ardından Uplay'i de kapatın tamamen. Tekrar deneyin. Genellikle böyle çözüyorum.
Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #2 Sorun yok gibi gösteriyor kendi sitesinde buradan takip edebilirsiniz durumu. Rainbow Six Siege - Service Status %REACT_APP_SP_OG_DESC% rainbow6.ubisoft.com Artı 0 Eksi
Sorun yok gibi gösteriyor kendi sitesinde buradan takip edebilirsiniz durumu. Rainbow Six Siege - Service Status %REACT_APP_SP_OG_DESC% rainbow6.ubisoft.com
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 19 Eylül 2020 #3 Oyunu kapatın. Ardından Uplay'i de kapatın tamamen. Tekrar deneyin. Genellikle böyle çözüyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Esatgvn2 Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #4 Hala aynı şeyi yaşıyorum Bunu nasıl çözebilirim SS'deki hata kodunu arattığımda bir şey bulamadım Birşey fark ettim VPN olmadan giremiyorum VPN açıp girince sunuculara bağlanıyor modem ayarlarından DDNS i etkinleştirmem gerekirmi Son düzenleme: 19 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Hala aynı şeyi yaşıyorum Bunu nasıl çözebilirim SS'deki hata kodunu arattığımda bir şey bulamadım Birşey fark ettim VPN olmadan giremiyorum VPN açıp girince sunuculara bağlanıyor modem ayarlarından DDNS i etkinleştirmem gerekirmi