reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 21 Nisan 2022 #1 R6'da Battle Pass almıştım. Tüm silahlarda geçerli. Bu skin sadece sezon bitene kadar mı geçerli? Yani 45 gün. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2022
R6'da Battle Pass almıştım. Tüm silahlarda geçerli. Bu skin sadece sezon bitene kadar mı geçerli? Yani 45 gün.
Ayberk Gürfidan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 1.248 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 21 Nisan 2022 #2 Yanlış bilmiyorsam sadece o sezon çıkan skine sahip oluyorsunuz ve sürekli sizde kalıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Yanlış bilmiyorsam sadece o sezon çıkan skine sahip oluyorsunuz ve sürekli sizde kalıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 21 Nisan 2022 #3 Ayberk Gürfidan dedi: Yanlış bilmiyorsam sadece o sezon çıkan skine sahip oluyorsunuz ve sürekli sizde kalıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum maalesef.
Ayberk Gürfidan dedi: Yanlış bilmiyorsam sadece o sezon çıkan skine sahip oluyorsunuz ve sürekli sizde kalıyor. Yanlışsam düzeltin lütfen. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum maalesef.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 21 Nisan 2022 #4 O sezon Sezon pass ile elde edebileceğin ve başka türlü diğer sezonlarda elde edemeyeceğin evrensel kostüm.
O sezon Sezon pass ile elde edebileceğin ve başka türlü diğer sezonlarda elde edemeyeceğin evrensel kostüm.