Aykanpower
Hectopat
Daha fazla
TR: (Google çeviri)WHERE CAN I SUBSCRIBE TO MEMBERSHIP?
−
You can join the Membership on any platform, directly in Rainbow Six Siege, from the in-game shop digital content page or from the Battle Pass tab. On PC, it is available in-game only.
ÜYELİĞE NEREDEN ABONE OLABİLİRİM?
−
Üyeliğe herhangi bir platformda, doğrudan Rainbow Six Siege'de, oyun içi mağaza dijital içerik sayfasından veya Battle Pass sekmesinden katılabilirsiniz. PC'de yalnızca oyun içinde kullanılabilir.
Kastım bile hocamOyun içerisinden direkt olarak ulaşabiliyorsunuz.
Membership | Tom Clancy's Rainbow Six Siege | Ubisoft (EU / UK)
The R6 Membership is the ultimate Siege offer worth over 4500 credits in value every month! Enjoy full access to the Premium Battle Pass and an additional 10 Battle Levels, monthly, to unlock rewards faster. Get member-exclusive, Legendary and Epic gear every month. Don't miss out on these...www.ubisoft.com
Kişisel fikrimi belirtmem gerekirse, değmeyecek bir özellik. Battle Pass 100 seviye kasarım dersen bile çok az değer. Bu sezonun Battle Pass'i ortalamaya göre baya kötü.
Hayırlı olsun.Kastım bile hocam
Hocam baktım dijital içerik yerine sadece R6 kredisi var o yok ama dediğinizde mantıklı düşünebilirim zam yermi sizce?Hayırlı olsun.Bence diğer sezonu bekleyin. Hem yeni operatör gelecek onu alırsınız. Nasıl alacağınızı bir önceki mesajıma ekledim.
Eki Görüntüle 2268913
Karşınıza gelen sayfadan 1 ay üyelik ya da 12 ay üyelik alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2268914
sizde dolar ama?Mağazada göremiyor musunuz? Mağazada direkt en üst sıralarda yer alıyor normalde.
Ubisoft bu soruya ülkende desteklemiyor demiş ama ben Türkiye'deyim, bende de gözükmezdi.
Eki Görüntüle 2268949
Sizde dolar ama?