ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 teşekkürler
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #12 Sakın Epic'ten alma çok problem çıkar Ubisoft connextten al.
Dutch Van Der Lindee Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #13 Epic'ten al kesinlikle zaten aynı platform aynı oyun. 23 liraydı sanki şu an. sucuklu baklava dedi: Sakın Epic'ten alma çok problem çıkar Ubisoft connextten al. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ? Ben alalı aylar oluyor sorunsuz çalışıyor.
Epic'ten al kesinlikle zaten aynı platform aynı oyun. 23 liraydı sanki şu an. sucuklu baklava dedi: Sakın Epic'ten alma çok problem çıkar Ubisoft connextten al. Genişletmek için tıkla... Ne gibi ? Ben alalı aylar oluyor sorunsuz çalışıyor.
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 21 Aralık 2020 #14 sucuklu baklava dedi: Sakın Epic'ten alma çok problem çıkar Genişletmek için tıkla... ''Problem çıkar'' neden böyle diyorsunuz ki? Neden bu önyargı.
sucuklu baklava dedi: Sakın Epic'ten alma çok problem çıkar Genişletmek için tıkla... ''Problem çıkar'' neden böyle diyorsunuz ki? Neden bu önyargı.
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #15 Hortozazi dedi: "Problem çıkar" neden böyle diyorsunuz ki? Neden bu ön yargı. Genişletmek için tıkla... Başıma çok geldi.
Hortozazi dedi: "Problem çıkar" neden böyle diyorsunuz ki? Neden bu ön yargı. Genişletmek için tıkla... Başıma çok geldi.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 21 Aralık 2020 #16 sucuklu baklava dedi: Başıma çok geldi. Genişletmek için tıkla... Bu tüm oyunlarda geçerli diye bir şey yok. Olmaz ise Ubisoft Connect'den indirirsiniz zaten.
sucuklu baklava dedi: Başıma çok geldi. Genişletmek için tıkla... Bu tüm oyunlarda geçerli diye bir şey yok. Olmaz ise Ubisoft Connect'den indirirsiniz zaten.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.473 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #17 Hortozazi dedi: Fark etmez hangi platformdan alsanda Uplay üzerinden oynanıyor diye biliyorum. Yerinizde olsam Gold Edition'u alırdım. Genişletmek için tıkla... Gold Edition ne farkı oluyor?
Hortozazi dedi: Fark etmez hangi platformdan alsanda Uplay üzerinden oynanıyor diye biliyorum. Yerinizde olsam Gold Edition'u alırdım. Genişletmek için tıkla... Gold Edition ne farkı oluyor?
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #18 AXCHNEER dedi: Bu tüm oyunlarda geçerli diye bir şey yok. Olmaz ise Ubisoft Connect'den indirirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... KRALCAN dedi: Gold Edition ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... 20 operatör ve year Pass.
AXCHNEER dedi: Bu tüm oyunlarda geçerli diye bir şey yok. Olmaz ise Ubisoft Connect'den indirirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... KRALCAN dedi: Gold Edition ne farkı oluyor? Genişletmek için tıkla... 20 operatör ve year Pass.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.473 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #19 sucuklu baklava dedi: 20 operatör ve year Pass. Genişletmek için tıkla... Sadece 5. yıl operatörleri mi var? Ayrıca Ultimate Edition ile çok fark var mı arasında?
sucuklu baklava dedi: 20 operatör ve year Pass. Genişletmek için tıkla... Sadece 5. yıl operatörleri mi var? Ayrıca Ultimate Edition ile çok fark var mı arasında?
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #20 KRALCAN dedi: Sadece 5. yıl operatörleri mi var? Ayrıca Ultimate Edition ile çok fark var mı arasında? Genişletmek için tıkla... Deluxe ve Gold editonda Y1 y2 operatörleri var Ultimate'de tüm karakterler var diye biliyorum ve year Pass + skinler.
KRALCAN dedi: Sadece 5. yıl operatörleri mi var? Ayrıca Ultimate Edition ile çok fark var mı arasında? Genişletmek için tıkla... Deluxe ve Gold editonda Y1 y2 operatörleri var Ultimate'de tüm karakterler var diye biliyorum ve year Pass + skinler.