Utuna Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı Rtx 4050 İşlemci İ5 13420H NVIDIA App'den oyunu optimize etmeden önce oyun Bench'de 191 FPS gösteriyordu. Optimize edince 60'a falan düştü, geri aldım oyun şimdi 160 falan oluyor Bench'de. NVIDIA App sildim yine aynı, nasıl düzeltebilirim? Oyun Rainbow Six: Siege. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
NVIDIA App'den oyunu optimize etmeden önce oyun Bench'de 191 FPS gösteriyordu. Optimize edince 60'a falan düştü, geri aldım oyun şimdi 160 falan oluyor Bench'de. NVIDIA App sildim yine aynı, nasıl düzeltebilirim? Oyun Rainbow Six: Siege.
Abdullah91 Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 384 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i9 12900K / Gigabyte RTX 5070 Tİ / Rog Strix 660-F Gaming / 32GB CORSAIR 6400 / ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TB / Samsung 990 EVO Plus 2TB Cinsiyet Erkek Meslek Otomasyon Teknikeri 5 Haziran 2025 #2 Geriye döndürdüğünüde mutlaka bazı ayarlar eskiye göre farklı kalmıştır. VYSNC (Dikey senkronizasyon ) aktif ise kapatın.
Geriye döndürdüğünüde mutlaka bazı ayarlar eskiye göre farklı kalmıştır. VYSNC (Dikey senkronizasyon ) aktif ise kapatın.
Utuna Femtopat Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Abdullah91 dedi: Geriye döndürdüğünüde mutlaka bazı ayarlar eskiye göre farklı kalmıştır. VYSNC (Dikey senkronizasyon ) aktif ise kapatın. Genişletmek için tıkla... App yi sildim sonra oyun ayarlarından oyunu tekrar ultraya falan aldım yok yine düzelmiyor dikey kapalı Hala sorun devam ediyor Son düzenleme: 6 Haziran 2025
Abdullah91 dedi: Geriye döndürdüğünüde mutlaka bazı ayarlar eskiye göre farklı kalmıştır. VYSNC (Dikey senkronizasyon ) aktif ise kapatın. Genişletmek için tıkla... App yi sildim sonra oyun ayarlarından oyunu tekrar ultraya falan aldım yok yine düzelmiyor dikey kapalı Hala sorun devam ediyor