M Malcomyl Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege dünden beri giremiyoruz arkadaşımla Ubisoft Connect'e bağlanıyor ve bağlanıyorda kalıyor öyle. Ne yapmamız lazım?
Arkadaşlar Tom Clancy's Rainbow Six: Siege dünden beri giremiyoruz arkadaşımla Ubisoft Connect'e bağlanıyor ve bağlanıyorda kalıyor öyle. Ne yapmamız lazım?
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 27 Ocak 2022 #2 İnternet bağlantınızı kontrol edin tarzında bir uyarı veriyor mu? Artı 0 Eksi
Revani1 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 103 27 Ocak 2022 #3 Bazı oyunlardada oluyor benim epic games(fortniteta)olmustu destege git. Bide ubisoft şerefsiz bir kurulustur haberin olsun Artı 0 Eksi
Bazı oyunlardada oluyor benim epic games(fortniteta)olmustu destege git. Bide ubisoft şerefsiz bir kurulustur haberin olsun
KS KS M Malcomyl Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 Silinen üye dedi: İnternet bağlantınızı kontrol edin tarzında bir uyarı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle bir uyarı vermiyor sadece başlatılıyorda kalıyor. Revani1 dedi: Bazı oyunlardada oluyor benim epic games(fortniteta)olmustu destege git. Bide ubisoft şerefsiz bir kurulustur haberin olsun Genişletmek için tıkla... Hocam bilmem mi ya gideyim bakalım desteğe Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İnternet bağlantınızı kontrol edin tarzında bir uyarı veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle bir uyarı vermiyor sadece başlatılıyorda kalıyor. Revani1 dedi: Bazı oyunlardada oluyor benim epic games(fortniteta)olmustu destege git. Bide ubisoft şerefsiz bir kurulustur haberin olsun Genişletmek için tıkla... Hocam bilmem mi ya gideyim bakalım desteğe