R revo61 Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 644 Çözümler 5 30 Mart 2020 #1 Bu Vulkan ilk geldiği günden beri güncelleme beklemiştim düzelir diye ama düzelmedi. Vulkan ile oyuna girdiğimde sunuculara bağlanmıyor ve oyun offline moda geçiyor. Diğer türlü normal şekilde girebiliyorum. Benzer sorunu yaşayan var mı? - 1050 Ti ekran kartı. - 1500X işlemci. - 8 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Bu Vulkan ilk geldiği günden beri güncelleme beklemiştim düzelir diye ama düzelmedi. Vulkan ile oyuna girdiğimde sunuculara bağlanmıyor ve oyun offline moda geçiyor. Diğer türlü normal şekilde girebiliyorum. Benzer sorunu yaşayan var mı? - 1050 Ti ekran kartı. - 1500X işlemci. - 8 GB RAM.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2020 #2 Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Şuradan Vulkan sürücülerini indirmeyi deneyin düzeltebilir. Artı 0 Eksi
Vulkan Driver Support Get the latest Vulkan 1.3 general release drivers and developer beta drivers. developer.nvidia.com Şuradan Vulkan sürücülerini indirmeyi deneyin düzeltebilir.