Kopfent Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 147 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Merhaba, R6 oyununda Alt Tab yapınca bazen oyun çöküyor. Bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor ban bile yiyorum son rounda denk gelirse. Bunun çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2024
Merhaba, R6 oyununda Alt Tab yapınca bazen oyun çöküyor. Bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor ban bile yiyorum son rounda denk gelirse. Bunun çözümü var mıdır?
KS KS Kopfent Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 147 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #11 ATTILA453 dedi: Önce driverı güncelleyin ayrıca işlemcinin driverı yüklü değilse onu da yükleyin yine olmazsa BIOS güncelleyin sorun çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım güncel de zaten. Boş verin daha ubisoft kadar kötü firma yok zaten oyunun kendi aac ı mavi ekran yedirtiyor Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Önce driverı güncelleyin ayrıca işlemcinin driverı yüklü değilse onu da yükleyin yine olmazsa BIOS güncelleyin sorun çözülmeli. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım güncel de zaten. Boş verin daha ubisoft kadar kötü firma yok zaten oyunun kendi aac ı mavi ekran yedirtiyor