rev0 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 103 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 R6 Siege'de mikrofonum çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı? Diğer tüm oyunlarda çalışıyor sadece R6 Siege'de çalışmıyor. Son düzenleme: 8 Ocak 2021
R6 Siege'de mikrofonum çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı? Diğer tüm oyunlarda çalışıyor sadece R6 Siege'de çalışmıyor.
xiwich Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 166 Çözümler 4 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #11 rev0 dedi: R6 Siege'de mikrofonum çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı? Diğer tüm oyunlarda çalışıyor sadece R6 Siege'de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek var mı? Artı 0 Eksi
rev0 dedi: R6 Siege'de mikrofonum çalışmıyor. Yardım edebilecek var mı? Diğer tüm oyunlarda çalışıyor sadece R6 Siege'de çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var yardımcı olabilecek var mı?
maxim54 Femtopat Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #12 aquaporcy dedi: Arkadaşımda da aynı sorun vardı, kayıt aygıtının ismi "mikrofon" olarak görünüyormuş onun ismini "microphone" yapınca düzeldiğini söylüyor Ne alaka bilmiyorum ama sorun cidden düzeldi ve artık oyundan da konuşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi. Düzeldi yazdım ama yine devam ediyor ilk maçta çalışıyor bazen sonra bir daha çalışmıyor. Son düzenleme: 18 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
aquaporcy dedi: Arkadaşımda da aynı sorun vardı, kayıt aygıtının ismi "mikrofon" olarak görünüyormuş onun ismini "microphone" yapınca düzeldiğini söylüyor Ne alaka bilmiyorum ama sorun cidden düzeldi ve artık oyundan da konuşabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi. Düzeldi yazdım ama yine devam ediyor ilk maçta çalışıyor bazen sonra bir daha çalışmıyor.