R6 Six Siege alınır mı?

1700 saatim var alınır bence güzel zevkli taktiksel oyun dikkat isteyen ama ilk kez oynayacağın için ilk 20-30 saat kanser eder seni sonra alışırsın tavsiye ederim en kral FPS oyununu çıkarsalar dahi yine de döner dolaşır bu oyunu oynarım.

Hiç sorma bataklık gibi düşünce çıkılmıyor kısacası bağımlılık yapıyor.

Hocam oyunun yeni başlayanlarla oyna bölümüne girdim orada bile manyak oyuncular var adam öyle değişik hareketler yapıyor ki ben alışamadım kişiye göre değişir ama ben ara sıra giriyorum.

Hocam yunun yeni başlayanlarla oyna bölümüne girdim orada bile manyak oyuncular var adam öyle değişik hareketler yapıyor ki ben alışamadım kişiye göre değişir ama ben ara sıra giriyorum.

Pes etmezsen öğreniyorsun bende senin gibidim ezile ezile oyunu öğrendim sende yapabilirsin.

Pes etmezsen öğreniyorsun bende senin gibidim ezile ezile oyunu öğrendim sende yapabilirsin.

Oyun çeşitlilik açısından lafım yok çok iyi fakat dediğin gibi pes etmemek gerekiyor dikkatli olmazsan ölürsün gibi bir sloganı var güzel gibi ama alışmak çok uzun sürebiliyor. Bu da can sıkıcı.

Zaten sorunda bu oyunu kısa öğrenmen zor Rainbow şap diye öğreneceğin bir oyun değil oynaya oynaya saatlerini vere vere öğrenirsin mapleri falan çoğu Türk oyuncularının sorunuda bu oyunu hemen öğrenmek istiyorlar sonra öğrenemeyip CS başlıyorlar yok Rainbow şöyle kötü böyle kötü diye yakınıyorlar seni kastetmedim ama çoğunluğu böyle dedim yaparsan alışırsin sorun etme.

Biraz bana laf sokmuş gibi oldun

Açıkcası benim sabrım yetmedi oyuna ve ara sıra kafam estiği zaman giriyorum konu sahibinin sabrı ve merakı varsa çok rahat sevecektir oyunu ona şüphem yok.

Biraz bana laf sokmuş gibi oldun

Açıkçası benim sabrım yetmedi oyuna ve ara sıra kafam estiği zaman giriyorum konu sahibinin sabrı ve merakı varsa çok rahat sevecektir oyunu ona şüphem yok.

Estağfurullah genelleme yaptım umarım üzerinize alınmamissinizdir alindisaniz kusura bakmayın oyunun zor bir yani yok günlük 3 ya da 4 saat oynarsanız alışırsiniz ben öyle alıştım Rainbow sabır oyunudur sabrıniz yoksa işiniz çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…