R6 Standart vs AC: Origins vs Kingdom Come

@Silinen üye

Bence eğer oynarsanız Rise of the Tomb Raider alın 17 TL verip. Ben aldım. Season pass ve tüm DLCler geldi. Yani normalde 260 TL olan toplama 17 TL ödedim.

@Silinen üye Acaba sana da DLCler ve season pass geldi mi? Ben gelmesini beklemiyordum açıkçası. Şaşırdım biraz.

Ben de advanced aldım. O 10 paketten bana çok güzel şeyler çıkmadı açıkçası. Tek artısı 600 R6 kredisi vermesi oldu. Ona da jackal aldım.

Eğer hala karar veremediyseniz ve FPS size daha çok hitap ediyorsa R6 almanızı öneririm. Değmez diyen arkadaşlar fiyatlardan bihaber sanırım, ben standart edition almıştım ve aldığım dönem normal fiyatı 70-76TL civarlarındaydı, şu an indirimle bu halde siz düşünün.

R6'yı başka düşünenler var ise, starter edition şu an uPlay uygulamasında 27TL, emin olun bütün karakterleri açmanın büyük bir olayı falan da yok, sonuçta para vermiyorsunuz starterda da, standartta da.

R6'e bir adım daha yakınım. Kingdom Come'ı eledim. Aksiyon falan yok oyunda. Film mi izliyorum oyun mu oynuyorum anlamadım. AC: Origins'i de eledim aslında PUBG ve R6 arasındaydım ama R6 alacağım galiba

Kingdom Come malesef kanımca 60 saatten sonra aşırı monoton hale geliyor. PUBG ise zaten bence başlı başına bir kumar ve R6'nın PUBG'ye göre çok daha uzun ömürlü bir oyun olduğunu temin edebilirim, her sene 4 yeni sezonla güncellemelerle birlikte yeni karakterler, haritalar, buff/nerfler geliyor ve sürekli kendini yenileyen bir oyun ancak ikisi de çok farklı klasmanlar.

Benim açımdan R6, PUBG'ye göre çok daha derin ve önü açık bir oyun, AC:Origins için ise oynamadığım için yorum yapamayacağım.

Rainbow Six'te hitbox sıkıntısı (doğru yazdım mı bilmiyorum ama kafaya ateş etsen de rakip hasar almaması olayı işte) bazen çıldırtıcı olabiliyor.
Genellikle oyuna yeni başlamış, kolsuz oyuncularla eşleşiyorsun. Rakiplerin de oyuna yıllarını vermiş oyuncular olunca yine sinirleniyorsun.

Ama gayet güzel oyun. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…