Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlarımın oynayacak PC'si yok ama ben oynamak istiyorum. Tek başıma zevkli olur mu?
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Pmagnet dedi: Arkadaşlarımın oynayacak PC'si yok ama ben oynamak istiyorum. Tek başıma zevkli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Oyundan da arkadaş edinirsiniz. Alın bence artık içinizdeki ön yargıyı bırakın oyun harika.
Pmagnet dedi: Arkadaşlarımın oynayacak PC'si yok ama ben oynamak istiyorum. Tek başıma zevkli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur. Oyundan da arkadaş edinirsiniz. Alın bence artık içinizdeki ön yargıyı bırakın oyun harika.
2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 21 Aralık 2020 #3 Pmagnet dedi: Arkadaşlarımın oynayacak PC'si yok ama ben oynamak istiyorum. Tek başıma zevkli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacaktır, ben de kendi başıma PS4'te oynamıştım.
Pmagnet dedi: Arkadaşlarımın oynayacak PC'si yok ama ben oynamak istiyorum. Tek başıma zevkli olur mu? Genişletmek için tıkla... Olacaktır, ben de kendi başıma PS4'te oynamıştım.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 21 Aralık 2020 #4 R6 oldukça zevk verir, arkadaşla birlikte daha fazla verir.
Ege Kağan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 105 Çözümler 2 24 Aralık 2020 #5 Olur ancak oyuna alışmanız biraz vakit alabilir, mekanikleri kavradıktan sonra oldukça zevkli hale geliyor. İsterseniz bir Discord sunucusuna girip takım arkadaşları bulursunuz ama pek önermem, genelde bu oyunun kitlesi biraz kanser oluyor.
Olur ancak oyuna alışmanız biraz vakit alabilir, mekanikleri kavradıktan sonra oldukça zevkli hale geliyor. İsterseniz bir Discord sunucusuna girip takım arkadaşları bulursunuz ama pek önermem, genelde bu oyunun kitlesi biraz kanser oluyor.