Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Nisan 2020 #1 Selamlar. Az önce Rainbow Six indirdim lakin karşıma böyle bir kutucuk geldi. İkisinin farkı nedir?
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.257 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2020 #2 Vulkan tercih edin. World War Z oynarken Vulkan ile 60FPS alırken DX11 ile 30 FPS aldım. Artı 0 Eksi
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.664 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2020 #3 Birisi tahminimce DirectX, diğeri Vulkan ile çalışıyor. Duymuşsundur DirectX 11, DX 12 diye. Onun farklı versiyonları var. OpenGL ve Vulkan. Artı 0 Eksi
Birisi tahminimce DirectX, diğeri Vulkan ile çalışıyor. Duymuşsundur DirectX 11, DX 12 diye. Onun farklı versiyonları var. OpenGL ve Vulkan.
rhaecia Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 368 Çözümler 3 3 Nisan 2020 #4 Technopat'ın şu makalesinden konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz: Rainbow Six Siege, Vulkan API Desteğine Kavuşuyor - Technopat Artı 0 Eksi
Technopat'ın şu makalesinden konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz: Rainbow Six Siege, Vulkan API Desteğine Kavuşuyor - Technopat
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Nisan 2020 #5 AMD kartın varsa düşünmeden Vulcan. Performans farkını hissedeceksin. Artı 0 Eksi
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Nisan 2020 #6 Jira dedi: AMD kartın varsa düşünmeden Vulcan. Performans farkını hissedeceksin. Genişletmek için tıkla... Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? rhaecia dedi: Technopat'ın şu makalesinden konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz: Rainbow Six Siege, Vulkan API Desteğine Kavuşuyor - Technopat Genişletmek için tıkla... Baktım lakin anlayamadım. Anlayamadığım için de size sordum dostum Artı 0 Eksi
Jira dedi: AMD kartın varsa düşünmeden Vulcan. Performans farkını hissedeceksin. Genişletmek için tıkla... Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? rhaecia dedi: Technopat'ın şu makalesinden konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz: Rainbow Six Siege, Vulkan API Desteğine Kavuşuyor - Technopat Genişletmek için tıkla... Baktım lakin anlayamadım. Anlayamadığım için de size sordum dostum
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 3 Nisan 2020 #7 Bruz dedi: Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... AMD kartların çoğu Vulcan destekliyor. RX 570 de destekliyor. Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? Genişletmek için tıkla... AMD kartların çoğu Vulcan destekliyor. RX 570 de destekliyor.
rhaecia Hectopat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 368 Çözümler 3 3 Nisan 2020 #8 Bruz dedi: Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? Baktım lakin anlayamadım. Anlayamadığım için de size sordum dostum Genişletmek için tıkla... Vulkan; DirectX veya OpenGL gibi bir grafik API'si. Henüz test aşamasında. Daha performanslı olduğu söyleniyor. Kendim test etmedim, aradaki farkı merak ediyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bruz dedi: Kartım AMD menşeili RX 570. Eğer kartım uyuyor ise Vulkan'ı tercih edeyim? Baktım lakin anlayamadım. Anlayamadığım için de size sordum dostum Genişletmek için tıkla... Vulkan; DirectX veya OpenGL gibi bir grafik API'si. Henüz test aşamasında. Daha performanslı olduğu söyleniyor. Kendim test etmedim, aradaki farkı merak ediyorsan: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 334709 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 956 Çözümler 2 25 Aralık 2020 #9 Vulkan da DX gibi grafik API'sidir. AMD sistemlerde daha performanslı çalışıyor Vulkan API'ler. Artı 0 Eksi
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 17 Nisan 2021 #10 Vulkan'da daha fazla akıcı olduğunu fark ettim. Neden acaba? Artı 0 Eksi